Gratulálunk a döntésedhez!

A letöltési linket pár percen belül elküldjük az általad megadott e-mail címre. Ha nem találod a leveleid között, kérlek nézd meg a levélszemétben (gmailben promóciók fülön) is!

Addig is amíg erre várunk, van számodra egy különleges ajánlatunk, amely csak korlátozott ideig érvényes…

SULI START letölthető program

50% KEDVEZMÉNNYEL

óra
perc
másodperc

Miben rejlik a SULI START program ereje, hatékonysága?

A küldetés során gyermeked interaktív mesék főhősévé válik. A Szuperhős Bázis (vagy Tündérország) lakóinak óriási szüksége van gyermeked szuperképességeire, hogy együtt megbirkózzanak egy pimasz kis troll (Vihánc manó) által okozott kellemetlenségekkel.

A főhős szuperképességei mind-mind a sikeres tanuláshoz szükséges készségek, amelyeket fokozatosan nehezedő feladatok révén fejlesztünk a 10 küldetés során.

Könnyen és gyorsan fogtok haladni, mert gyermekedet a történet izgalma és a tenni akarás lendülete viszi előre, hiszen ő a főszereplő (az ünnepelt hős) aki újabb és újabb galibákat old meg. Csak mi tudjuk, hogy játék közben mennyi-mennyi célirányos feladatot oldott meg 🙂

Ne aggódj, nem kell pedagógusnak lenned ahhoz, hogy sikeresen végigvezesd gyermekedet ezen a felkészítő programon. Mindent előkészítettünk, neked csak végig kell menned a kijelölt úton. Ha mégis elakadnál, kérhetsz tőlünk segítséget.

óra
perc
másodperc

10 interaktív mese - letölthető feladatlapokkal

Könnyen követhető szülői útmutatóval

Elérhető segítség egy e-mail távolságra 🙂

Két különleges BÓNUSSZAL

Fogtuk azt az ijesztően hosszú listát - az összes olyan készségről, amit az iskolába lépő gyereknek tudnia kell: játékká alakítottuk és interaktív mesét kerekítettünk köréjük, hogy egyetlen gyereknek se kelljen sírnia az iskolai tanulás miatt.

keszsegek

Teljeskörű

Minden fontos készséget lefed, amelyek a sikeres iskolakezdéshez szükségesek

Szakszerűen felépített

Egymásra épülő, fokozatosan nehezedő feladatok - letölthető, nyomtatható formátumban

Gyors haladás

A gyereket a történet izgalma és a tenni akarás lendülete viszi előre

Minőségi idő

Igazi élménydús, emlékezetes időtöltéssé változtatja az iskolaelőkészítést

Letölthető

10 interaktív mese letölthető feladatlapokkal, könnyen követhető szülői útmutatóval

Elérhető segítség

Ha mégis elakadnátok, a segítség csak egy e-mail távolságra van 🙂

Amint láthatod, ez nem csak egy egyszer használatos papírhalmaz, hanem annál sokkal több. 10 szórakoztató kaland, amely tele van játékkal, humorral, gondolkodással és aktivitással. Egy olyan meghatározó és örömteli ÉLMÉNY vár rátok, amelyről még sokáig fogtok beszélgetni 🙂

óra
perc
másodperc

Mire számíthattok ha elvégzitek a programot?

Mi egyszerűen imádjuk a feladatokat. A lányom, akit eddig nem lehetett 5 percnél tovább leültetni (rajzolni, színezni) zokszó nélkül csinálja sorban a feladatokat. Amikor végez, kéri a következőt

Nagyon élvezi Nándi a feladatokat, élvezettel csinálja a mese miatt. Semmi görcsölés nincs benne, szívesen és jókedvvel ül mellé. Nekem is nagyon tetszik, szerintem ötletesek. További sok-sok szuper ötletes feladatot készítsetek, mert mi mindig nagyon várjuk a következő küldetést. Üdvözlettel:

A lányaim mindig nagyon várják a heti kalandozást, pedig az idősebb nem annyira szeret leülni feladatozni. Nagyon jó hogy mese környezetbe vannak a feladatok ágyazva, így játékként, kalandként élik meg. Gratulálok a kezdeményezéshez nagy segítséget jelent! Köszönöm!

Most két különleges BÓNUSSZAL...

ezt-mar-tudom-cover

Bónusz #1: Ezt már tudom...

Az „Ezt már tudom…” című letölthető anyagban olyan fontos apróságokat veszünk sorra, amelyek az iskolások mindennapjaihoz szorosan hozzátartoznak az első naptól kezdve.

Ezeket a készségeket minden különösebb erőfeszítés nélkül meg tudod neki tanítani a tanévkezdésig 🙂 Nagy magabiztosságot fog adni neki, hogy ő ezeket már tudja, és akár a társainak is segítségére lehet.

elso-nap-az-iskolaban-cover

Bónusz #2: Első nap az iskolában (20 ötlet az ünneplésre)

Az első iskolai nap különleges esemény minden elsős számára. Ünnepeljük meg és tegyük emlékezetessé ezt a nevezetes napot! Ezek a mókás ötletek emlékeztetik a gyereket arra, hogy ez egy különleges és izgalmas időszak kezdete – egy fontos mérföldkő, amelyet érdemes megünnepelni!

Most még időben vagy. Szeptemberig még van idő a kisebb-nagyobb hiányosságok korrigálására. Most még van idő “iskolásat játszani” – könnyedén, játékosan és örömmel. Ha elkezdődik az iskola és elindul a mókuskerék, már csak egy fáradt, nyűgös és meggyötört gyereket próbálsz esténként együttműködésre bírni – egyre fogyó türelemmel. Ami most még könnyedén és szórakozva – szeptemberben már csak verejtékkel és sok-sok küzdelem árán.Hozz egy okos döntést: rendeld meg MOST a Suli Start – Iskolára felkészítő programot és oldd meg ezt a problémát egy csapásra!

óra
perc
másodperc

Gyakran Ismételt Kérdések

Az óvodákban csoportos felkészítés zajlik ún. kezdeményezés formájában, ami azt jelenti, hogy aki akar, bekapcsolódhat – nem kötelező. A foglalkozások során gyakran a gyorsabb gondolkodású vagy épp hangosabb gyerekek az aktívabbak (pl. bekiabálják a válaszokat), a többiekről néha ki sem derül, hogy mit tudnak és mit nem. Így könnyen rejtve maradhatnak a különböző hiányosságok. Nem véletlen, hogy szeptember végére a szakszolgálatok elsős gyerekekkel telnek meg, akiknek az óvodában még semmilyen hiányosságuk nem volt, iskolás korukra pedig hirtelen fejlesztésre szorulnak.

Megcsináltuk helyetted – ez össze van rakva! Átgondolt, szakmai alapokon nyugszik, célirányos és hatékony fejlesztés. Neked csak végig kell menni rajta. Megfogjuk a kezed és segítünk, hogy segíthess!

A tréning sikeres megrendelése után e-mailben megkapod mind a 10 küldetést (+ a bónuszanyagot) LETÖLTHETŐ és NYOMTATHATÓ formában. Egy-egy küldetés az alábbiakat tartalmazza:

  • A letölthető, nyomtatható mesés-játékos feladatlapokat
  • A szülői segédletet, amely tartalmazza a mesét és a sikeres vezetéshez szükséges instrukciókat
  • a szükséges eszközök listáját (minden kisgyerekes háztartásban fellelhető, egyszerű eszközök)
  • egy táblázatot, hogy az egyes feladatok mely fejlesztési célokat szolgálják
  • és egy kapcsolatfelvételi űrlapot arra ez esetre, ha elakadnál és útmutatásra lenne szükséged

A tréning díját bankkártyával tudod kifizetni. A fizetés biztonságát a SIMPLEPAY garantálja, amely az OTP Csoport tagja. Az elektronikus számlát a fizetést követően, e-mailben küldjük el neked a megrendeléskor megadott e-mail címre.

Kérdés vagy elakadás esetén egy kapcsolatfelvételi űrlapon keresztül tudsz tőlünk kérdezni. A kapcsolatfelvételi űrlapot minden – a tanfolyam során kiküldött – e-mailben megtalálod.