Próbáld ki az első leckét 1190 Ft-ért!

A küldetés során gyermeked interaktív mesék főhősévé válik. A Szuperhős Bázis (vagy Tündérország) lakóinak óriási szüksége van gyermeked szuperképességeire, hogy együtt megbirkózzanak egy pimasz kis troll (Vihánc manó) által okozott kellemetlenségekkel.

A főhős szuperképességei mind-mind a sikeres tanuláshoz szükséges készségek, amelyeket fokozatosan nehezedő feladatok révén fejlesztünk.

Könnyen és gyorsan fogtok haladni, mert gyermekedet a történet izgalma és a tenni akarás lendülete viszi előre, hiszen ő a főszereplő (az ünnepelt hős) aki újabb és újabb galibákat old meg. Csak mi tudjuk, hogy játék közben mennyi-mennyi célirányos feladatot oldott meg 🙂

Ne aggódj, nem kell pedagógusnak lenned ahhoz, hogy sikeresen végigvezesd gyermekedet ezen a felkészítő programon. Mindent előkészítettünk, neked csak végig kell menned a kijelölt úton. Ha mégis elakadnál, kérhetsz tőlünk segítséget.

Mi egyszerűen imádjuk a feladatokat. A lányom, akit eddig nem lehetett 5 percnél tovább leültetni (rajzolni, színezni) zokszó nélkül csinálja sorban a feladatokat. Amikor végez, kéri a következőt

Nagyon élvezi Nándi a feladatokat, élvezettel csinálja a mese miatt. Semmi görcsölés nincs benne, szívesen és jókedvvel ül mellé. Nekem is nagyon tetszik, szerintem ötletesek. További sok-sok szuper ötletes feladatot készítsetek, mert mi mindig nagyon várjuk a következő küldetést. Üdvözlettel:

A lányaim mindig nagyon várják a heti kalandozást, pedig az idősebb nem annyira szeret leülni feladatozni. Nagyon jó hogy mese környezetbe vannak a feladatok ágyazva, így játékként, kalandként élik meg. Gratulálok a kezdeményezéshez nagy segítséget jelent! Köszönöm!

Tündérország vagy Szuperhős Bázis?

A SuliSTART Programban választhatsz a lányos (Tündérország) vagy a fiús (Szuperhős Bázis) kalandok közül. A letölthető anyagban mindkét verziót megtalálod. Így még izgalmasabbá válik a program a gyerekek számára.

sst-tunder-woo-elso-kuldetes-cover
sst-szuperhos-woo-elso-kuldetes-cover-1

Gyakran Ismételt Kérdések

Az óvodákban csoportos felkészítés zajlik ún. kezdeményezés formájában, ami azt jelenti, hogy aki akar, bekapcsolódhat – nem kötelező. A foglalkozások során gyakran a gyorsabb gondolkodású vagy épp hangosabb gyerekek az aktívabbak (pl. bekiabálják a válaszokat), a többiekről néha ki sem derül, hogy mit tudnak és mit nem. Így könnyen rejtve maradhatnak a különböző hiányosságok. Nem véletlen, hogy szeptember végére a szakszolgálatok elsős gyerekekkel telnek meg, akiknek az óvodában még semmilyen hiányosságuk nem volt, iskolás korukra pedig hirtelen fejlesztésre szorulnak.

Megcsináltuk helyetted – ez össze van rakva! Átgondolt, szakmai alapokon nyugszik, célirányos és hatékony fejlesztés. Neked csak végig kell menni rajta. Megfogjuk a kezed és segítünk, hogy segíthess!

A tréning sikeres megrendelése után e-mailben megkapod mind a 10 küldetést (+ a bónuszanyagot) LETÖLTHETŐ és NYOMTATHATÓ formában. Egy-egy küldetés az alábbiakat tartalmazza:

  • A letölthető, nyomtatható mesés-játékos feladatlapokat
  • A szülői segédletet, amely tartalmazza a mesét és a sikeres vezetéshez szükséges instrukciókat
  • a szükséges eszközök listáját (minden kisgyerekes háztartásban fellelhető, egyszerű eszközök)
  • egy táblázatot, hogy az egyes feladatok mely fejlesztési célokat szolgálják
  • és egy kapcsolatfelvételi űrlapot arra ez esetre, ha elakadnál és útmutatásra lenne szükséged

A tréning díját bankkártyával tudod kifizetni. A fizetés biztonságát a SIMPLEPAY garantálja, amely az OTP Csoport tagja. Az elektronikus számlát a fizetést követően, e-mailben küldjük el neked a megrendeléskor megadott e-mail címre.

Kérdés vagy elakadás esetén egy kapcsolatfelvételi űrlapon keresztül tudsz tőlünk kérdezni. A kapcsolatfelvételi űrlapot minden – a tanfolyam során kiküldött – e-mailben megtalálod.