Suli Start Tréning HATÁRIDŐS AJÁNLAT

Szerezd meg MOST a Suli Start Tréninget 9.900 Ft helyett mindössze 6.900 Ft-ért!

A SULI START Tréning első küldetése során gyermeked egy interaktív mese főhősévé válik. Választhatsz számára a Tündér vagy a Szuperhős kalandok közül, ahol Vihánc manó – a kellemetlenkedő huncut kis troll – igyekszik mindenkinek borsot törni az orra alá és mindenféle csínytevéssel felborítani az élet rendjét. Gyermekedet Tündérország (vagy a Szuperhős Bázis) lakói hívják segítségül, hogy a különleges szuperképességeit felhasználva segítsen megbirkózni a pimasz troll okozta kihívásokkal.

A szuperképességek mind-mind a sikeres tanuláshoz szükséges készségek. Persze nem csak feladatlapokat fogtok kitöltögetni, ugyanis már az első küldetés is bőséges lehetőséget ad a játékos-mozgásos felkészítésre is. Így lesz ez egy kerek egész.

Könnyen és gyorsan fogtok haladni, mert a gyerek nem egy feladatsort fog maga előtt látni: a történet izgalma és a tenni akarás viszi őt előre, hiszen ő a főszereplő (az ünnepelt hős) aki újabb és újabb galibákat old meg. Csak mi tudjuk, hogy közben célirányos feladatokat oldott meg.

Válassz a két téma közül…

Tündérország (lányoknak)

Kedvezményes ár 9.900 helyett 6.900 Ft

Szuperhős Bázis (fiúknak)

Kedvezményes ár 9.900 helyett 6.900 Ft

Vásárlói vélemények

Mi egyszerűen imádjuk a feladatokat. A lányom, akit eddig nem lehetett 5 percnél tovább leültetni (rajzolni, színezni) zokszó nélkül csinálja sorban a feladatokat. Amikor végez, kéri a következőt
Üdvözlettel: Orsi
Nagyon élvezi Nándi a feladatokat, élvezettel csinálja a mese miatt. Semmi görcsölés nincs benne, szívesen és jókedvvel ül mellé. Nekem is nagyon tetszik, szerintem ötletesek. További sok-sok szuper ötletes feladatot készítsetek, mert mi mindig nagyon várjuk a következő küldetést. Üdvözlettel:
V. Szilvia
A lányaim mindig nagyon várják a heti kalandozást, pedig az idősebb nem annyira szeret leülni feladatozni. Nagyon jó hogy mese környezetbe vannak a feladatok ágyazva, így játékként, kalandként élik meg. Lehetne akár több feladvány is, ugyanis még kérik a gyerekek, hogy folytassuk. Gratulálok a kezdeményezéshez nagy segítséget jelent! Köszönöm!
M.Éva

Gyakran Ismételt Kérdések

Az óvodákban csoportos felkészítés zajlik ún. kezdeményezés formájában, ami azt jelenti, hogy aki akar, bekapcsolódhat – nem kötelező. A foglalkozások során gyakran a gyorsabb gondolkodású vagy épp hangosabb gyerekek az aktívabbak (pl. bekiabálják a válaszokat), a többiekről néha ki sem derül, hogy mit tudnak és mit nem. Így könnyen rejtve maradhatnak a különböző hiányosságok. Nem véletlen, hogy szeptember végére a szakszolgálatok elsős gyerekekkel telnek meg, akiknek az óvodában még semmilyen hiányosságuk nem volt, iskolás korukra pedig hirtelen fejlesztésre szorulnak.

Megcsináltuk helyetted – ez össze van rakva! Átgondolt, szakmai alapokon nyugszik, célirányos és hatékony fejlesztés. Neked csak végig kell menni rajta. Megfogjuk a kezed és segítünk, hogy segíthess!

A tréning sikeres megrendelése után e-mailben megkapod mind a 10 küldetést (+ a bónuszanyagot) LETÖLTHETŐ és NYOMTATHATÓ formában. Egy-egy küldetés az alábbiakat tartalmazza:

  • A letölthető, nyomtatható mesés-játékos feladatlapokat
  • A szülői segédletet, amely tartalmazza a mesét és a sikeres vezetéshez szükséges instrukciókat
  • a szükséges eszközök listáját (minden kisgyerekes háztartásban fellelhető, egyszerű eszközök)
  • egy táblázatot, hogy az egyes feladatok mely fejlesztési célokat szolgálják
  • és egy kapcsolatfelvételi űrlapot arra ez esetre, ha elakadnál és útmutatásra lenne szükséged

A tréning díját bankkártyával tudod kifizetni. A fizetés biztonságát a SIMPLEPAY garantálja, amely az OTP Csoport tagja. Az elektronikus számlát a fizetést követően, e-mailben küldjük el neked a megrendeléskor megadott e-mail címre.

Kérdés vagy elakadás esetén egy kapcsolatfelvételi űrlapon keresztül tudsz tőlünk kérdezni. A kapcsolatfelvételi űrlapot minden – a tanfolyam során kiküldött – e-mailben megtalálod.

Most még időben vagy…

Szeptemberig még van idő a kisebb-nagyobb hiányosságok korrigálására. Most még van idő “iskolásat játszani” – könnyedén, játékosan és örömmel. Ha elkezdődik az iskola és elindul a mókuskerék, már csak egy fáradt, nyűgös és meggyötört gyereket próbálsz esténként együttműködésre bírni – egyre fogyó türelemmel. Ami most még könnyedén és szórakozva – szeptemberben már csak verejtékkel és sok-sok küzdelem árán.

Hozz egy okos döntést: rendeld meg MOST a Suli Start – Iskolára felkészítő online tréninget és oldd meg ezt a problémát egy csapásra!