Suli Start Tréning: Iskolára felkészítés interaktív mesékre építve

A legrövidebb út a sikeres iskolakezdéshez

 • 10 db szórakoztató, mesébe ágyazott küldetés
 • ráfordítandó idő: kb 20 perc küldetésenként
 • minden fontos tanulási készséget lefed
 • választható szuperhős vagy tündéres verzió
 • szülői útmutatóval + e-mailes segítséggel

Azonnal letölthető és nyomtatható feladatok

Szóval, szeptembertől iskolás lesz a gyermeked. Vajon ÜGYES lesz az iskolában?

Mire számíthatsz felkészítés NÉLKÜL?

A legrátermettebb gyereknél is előfordulnak olyan részképesség hiányok, amelyek miatt itt-ott elakad a tanulásban és lemarad a többiektől. A tanító a legjobb szándéka ellenére sem tud harminc gyerek egyéni hiányosságaival foglalkozni. Az anyag hatalmas, a tempó pedig gyors. A kudarcélmények hatására a gyerek érdeklődése az önbecsülésével együtt zuhanórepülésbe kezd.

Mire számíthatsz némi felkészítéssel?

Nyugodt lehetsz, mert mindent megtettél. Megvannak az erős alapjai ahhoz, hogy gond nélkül megtanuljon írni, olvasni, számolni. Elakadás nélkül halad a tananyaggal és tele van sikerélményekkel. Igazi öröm számára a tanulás. Délutánonként egy mosolygós gyerek érkezik haza az iskolából, akinek suli után van ideje kikapcsolódásra és sportra.

“Tudnunk kell róla, hogy a mai magyar iskolarendszerben „korán”, éretlenül menni iskolába nagyon nagy hátrányt jelent! A gyerek nemcsak két-három évig fog a színvonala alatt teljesíteni, hanem úgyszólván mindvégig, ameddig csak iskolába jár!” Vekerdy Tamás

NEM A TE HIBÁD, ha eddig úgy gondoltad…

Az óvodai csoportos felkészítés csak korlátozottan alkalmas az egyéni hiányosságok felismerésére és kezelésére. Ha pedig az iskolát nem a megfelelő alapokkal kezdi a gyermeked, behozhatatlan hátrányt szenved és folyamatosan nehézségei lesznek.

A jelenlegi oktatási rendszerben nem biztosított az óvoda és az iskola közötti zökkenőmentes átmenet, aminek többnyire a gyerekek isszák meg a levét.

Ha te ebbe nem vagy hajlandó beletörődni, sokat tehetsz ellene! Több lehetőség is létezik: fejlesztőpedagógusok és tanárok is tartanak iskola-előkészítő foglalkozásokat, de persze te is a kezedbe veheted a dolgot. Némi utánajárással nagyon is sokat tehetsz azért, hogy gyermeked felkészülten álljon majd a képzeletbeli rajtvonalhoz!

SULI START | Iskolára felkészítő tréning

A SULI START Tréning során gyermeked interaktív mesék főhősévé válik. Választhatsz számára a Tündér vagy a Szuperhős kalandok közül. A program során tíz küldetést kell teljesítenie, ahol Vihánc manó – a kellemetlenkedő huncut kis troll – igyekszik mindenkinek borsot törni az orra alá és mindenféle csínytevéssel felborítani az élet rendjét. Gyermekedet Tündérország (vagy a Szuperhős Bázis) lakói hívják segítségül, hogy a különleges szuperképességeit felhasználva segítsen megbirkózni a pimasz troll okozta kihívásokkal.

A szuperképességek mind-mind a sikeres tanuláshoz szükséges készségek, amelyeket fokozatosan nehezedő feladatok révén fejlesztünk a tréning során. Persze nem csak feladatlapokat fogtok kitöltögetni, ugyanis minden mese bőséges lehetőséget ad a játékos-mozgásos felkészítésre is. Így lesz ez egy kerek egész.

Könnyen és gyorsan fogtok haladni, mert a gyerek nem egy feladatsort fog maga előtt látni: a történet izgalma és a tenni akarás viszi őt előre, hiszen ő a főszereplő (az ünnepelt hős) aki újabb és újabb galibákat old meg. Csak mi tudjuk, hogy közben célirányos feladatokat oldott meg.

A tréning során minden segítséget megkapsz tőlünk, hogy sikeresen végig vezethesd gyermekedet ezen a felkészítő programon. Nem kell hozzá pedagógusnak lenned, mert végig fogjuk a kezed és mindvégig megkapod a megfelelő instrukciókat. Ha mégis elakadnál, kérhetsz tőlünk segítséget.

 • ismeretbővítés
 • fogalompontosítás
 • magabiztos számfogalom kialakítása a tízes számkörben
 • műveletek előkészítése tízes számkörben
 • memóriafejlesztés
 • finommotorika fejlesztése
 • fantázia fejlesztése
 • összefüggés-látás alapozása
 • tanulásmódszertani ismeretek
 • figyelemfejlesztés
 • szótagolás gyakorlása
 • kudarctűrés
 • hangzók betűkapcsolata
 • helyesírás alapozása
 • az önálló feladatmegoldás megalapozása
 • új feladat gyors értelmezése
 • hárítás elkerülése
 • hallott szöveg reprodukálása
 • új ismeretek hozzáillesztése a meglévő ismeretekhez
 • kitartó figyelem elérése (15-30 perces figyelemtartás pihenő nélkül)
 • önellenőrzés rutinszerűvé tételre
 • hibafelismerés
 • önálló javítás elérése
 • felelősségtudat kialakítása

[…] Megérkeztél Kontyi néni és Bajusz bácsi tanyájára, amely most cseppet sem tűnik gyönyörűnek. Sőt! A veteményes és a virágoskert feldúlva, felborult kosarak, ládák, szétgurult gyümölcsök és zöldségek mindenfelé. A bárányok, a kecskék és a tehenek elkószáltak és már a közeli dombtetőn legelésznek. A tyúkok és libák pedig ijedten menekülnek a tanya kiskutyája, Pajkos elől, aki beszabadult a baromfiudvarba. Kontyi néni és Bajusz bácsi kétségbeesve próbál úrrá lenni a káoszon, de ez segítség nélkül nem fog menni. Amikor meglátnak Téged nagyon megörülnek […]

Mennyibe kerül a SULI START Tréning?

Mi mindent válthatsz ki ennek a tréningnek a segítségével?

Ehhez képest a SULI START Tréning ára mindössze 19 500 9 750 Ft

Két téma közül tudsz választani…

Tündérország (lányoknak)

A tréning ára 19 500 9 750 Ft

Szuperhős Bázis (fiúknak)

A tréning ára 19 500 9 750 Ft

Vásárlói vélemények

Mi egyszerűen imádjuk a feladatokat. A lányom, akit eddig nem lehetett 5 percnél tovább leültetni (rajzolni, színezni) zokszó nélkül csinálja sorban a feladatokat. Amikor végez, kéri a következőt
Üdvözlettel: Orsi
Nagyon élvezi Nándi a feladatokat, élvezettel csinálja a mese miatt. Semmi görcsölés nincs benne, szívesen és jókedvvel ül mellé. Nekem is nagyon tetszik, szerintem ötletesek. További sok-sok szuper ötletes feladatot készítsetek, mert mi mindig nagyon várjuk a következő küldetést. Üdvözlettel:
V. Szilvia
A lányaim mindig nagyon várják a heti kalandozást, pedig az idősebb nem annyira szeret leülni feladatozni. Nagyon jó hogy mese környezetbe vannak a feladatok ágyazva, így játékként, kalandként élik meg. Lehetne akár több feladvány is, ugyanis még kérik a gyerekek, hogy folytassuk. Gratulálok a kezdeményezéshez nagy segítséget jelent! Köszönöm!
M.Éva

Most egy különleges BÓNUSSZAL

GYURMÁZZUNK # Számok 1-10-ig (letölthető feladatlapok)

Ezek a számos lapok két területen is nagy segítséget nyújtanak.

1. Gyermeked gyurmából kirakhatja a számok képeit, kipótolhatja a képeket. Persze nem csak gyurmát használhattok, hanem filctollat is. Több területet is érintünk ezzel a kedvcsináló játékkal: a finommotorikát, a grafomotoros képességet és a gyermek megfigyelőképességét is.

2. Ezen kívül nagyon jól előkészíti az iskolai matematika tanulást: érinti a számírást, a mennyiségfogalom kialakítását, a számképek felismerését, a számlálást, a pótlást és a számok bontását is.

Mivel ezekhez nincs szükség szülői közreműködésre, így alkalmas az önálló munka gyakorlására is.

GYURMÁZZUNK # Számok 1-10-ig
2500 Ft helyett most BÓNUSZ

A GYURMÁZZUNK # Számok 1-10-ig letölthető feladatlapok hamarosan egy külön megvásárolható anyag (2.500 Ft) lesz. Ezt most megkapod BÓNUSZKÉNT a Suli Start Tréning mellé!

Gyakran Ismételt Kérdések

Az óvodákban csoportos felkészítés zajlik ún. kezdeményezés formájában, ami azt jelenti, hogy aki akar, bekapcsolódhat – nem kötelező. A foglalkozások során gyakran a gyorsabb gondolkodású vagy épp hangosabb gyerekek az aktívabbak (pl. bekiabálják a válaszokat), a többiekről néha ki sem derül, hogy mit tudnak és mit nem. Így könnyen rejtve maradhatnak a különböző hiányosságok. Nem véletlen, hogy szeptember végére a szakszolgálatok elsős gyerekekkel telnek meg, akiknek az óvodában még semmilyen hiányosságuk nem volt, iskolás korukra pedig hirtelen fejlesztésre szorulnak.

Megcsináltuk helyetted – ez össze van rakva! Átgondolt, szakmai alapokon nyugszik, célirányos és hatékony fejlesztés. Neked csak végig kell menni rajta. Megfogjuk a kezed és segítünk, hogy segíthess!

A tréning sikeres megrendelése után e-mailben megkapod mind a 10 küldetést (+ a bónuszanyagot) LETÖLTHETŐ és NYOMTATHATÓ formában. Egy-egy küldetés az alábbiakat tartalmazza:

 • A letölthető, nyomtatható mesés-játékos feladatlapokat
 • A szülői segédletet, amely tartalmazza a mesét és a sikeres vezetéshez szükséges instrukciókat
 • a szükséges eszközök listáját (minden kisgyerekes háztartásban fellelhető, egyszerű eszközök)
 • egy táblázatot, hogy az egyes feladatok mely fejlesztési célokat szolgálják
 • és egy kapcsolatfelvételi űrlapot arra ez esetre, ha elakadnál és útmutatásra lenne szükséged

A tréning díját bankkártyával tudod kifizetni. A fizetés biztonságát a SIMPLEPAY garantálja, amely az OTP Csoport tagja. Az elektronikus számlát a fizetést követően, e-mailben küldjük el neked a megrendeléskor megadott e-mail címre.

Kérdés vagy elakadás esetén egy kapcsolatfelvételi űrlapon keresztül tudsz tőlünk kérdezni. A kapcsolatfelvételi űrlapot minden – a tanfolyam során kiküldött – e-mailben megtalálod.

Most még időben vagy…

Szeptemberig még van idő a kisebb-nagyobb hiányosságok korrigálására. Most még van idő “iskolásat játszani” – könnyedén, játékosan és örömmel. Ha elkezdődik az iskola és elindul a mókuskerék, már csak egy fáradt, nyűgös és meggyötört gyereket próbálsz esténként együttműködésre bírni – egyre fogyó türelemmel. Ami most még könnyedén és szórakozva – szeptemberben már csak verejtékkel és sok-sok küzdelem árán.

Hozz egy okos döntést: rendeld meg MOST a Suli Start – Iskolára felkészítő online tréninget és oldd meg ezt a problémát egy csapásra!