SuliSTART interaktív szülő-gyerek program

Ügyes lesz az iskolában?

Szeretnél gyermekednek sikerélményekkel teli iskolakezdést, amely megalapozza a tanulás iránti szeretetét, s ezzel biztosítja számára az örömteli, kiegyensúlyozott diákéveket?

Az iskolában, az új környezetben, új kötelességek, rengeteg új elvárás és szabály vár a gyerekekre. Ebbe belegondolva még a legtalpraesettebb gyerekek szüleiben is felmerülhet a kérdés: vajon ügyes lesz az iskolában? Tudatos szülőként a neten információk és válaszok után kutatva a bizonytalanság egyre csak nő...

A szakemberek mind egyetértenek abban, hogy az óvodából iskolába való átmenet egyre döcögősebben megy, amelynek a legfőbb okai a következők:

Az új törvényi szabályozás: hat éves kortól kötelező az iskola

Szakadék az óvoda és iskola között. Hozzáértők szerint nulladik évfolyamra lenne szükség

A krónikus óvónőhiány és az óvónők leterheltsége

Léteznek már kezdeményezések ennek a cseppet sem rózsás helyzetnek a megszüntetésére de a változás túl lassan halad.

Mit tehetsz, ha NINCS IDŐ egy helyben topogásra, mert gyermeked hamarosan iskolás lesz?

Bizonyára te is azt szeretnéd, hogy szemed fénye az iskola kapuját átlépve birtokában legyen mindazoknak a készségeknek és tudásnak, amelyek a sikeres iskolakezdéshez és a magabiztos haladáshoz szükségesek.

Egy kis elsősnek egész más pályán indulhat el a további iskolai élete attól függően, mennyire pozitívan vagy negatívan éli meg az kezdeti időszakot. A kudarc és a sikertelenség nagy teher egy kisiskolás számára, amely meghatározó lehet a további években is. Ilyenkor könnyen kialakulhat:

  • önbizalomhiány
  • tanulási zavar
  • visszahúzódó vagy éppen agresszív magatartás
  • érzelmi és pszichés tünetek stb.

Ez biztosan nem szerepel egyetlen szülő tervei között sem!
Tegyél időben azért, hogy elfelejthesd az iskolába lépéssel kapcsolatos félelmeidet!

hero-kep

Jó helyen jársz, ha hónapokkal az iskolakezdés után is csillogó szemű gyereket szeretnél magadhoz ölelni az iskolai nap végén, aki lelkesen mesél a nap történéseiről, az aznap tanultakról, a bezsebelt tanítói dicséretekről, a közös játékról a barátokkal, a piros pontokról és csillagokról! Délutánonként és hétvégén pedig bőven van idő játékra, sportra és családi együttlétre.

Nagy örömmel mutatjuk be a...

SuliSTART Programot...

…amely kifejezetten olyan szülőknek készült akik szeretnék megkönnyíteni gyermekük iskolába lépését és megalapozni iskolai sikereit. A SuliStart segítségével most EGYÜTT KÉSZÜLHETTEK fel az iskolára.​

Miben rejlik a SuliSTART Program ereje, hatékonysága?

A küldetés során gyermeked interaktív mesék főhősévé válik. A Szuperhős Bázis (vagy Tündérország) lakóinak óriási szüksége van gyermeked szuperképességeire, hogy együtt megbirkózzanak egy pimasz kis troll (Vihánc manó) által okozott kellemetlenségekkel.

A főhős szuperképességei mind-mind a sikeres tanuláshoz szükséges készségek, amelyeket fokozatosan nehezedő feladatok révén fejlesztünk a 10 küldetés során.

Könnyen és gyorsan fogtok haladni, mert gyermekedet a történet izgalma és a tenni akarás lendülete viszi előre, hiszen ő a főszereplő (az ünnepelt hős) aki újabb és újabb galibákat old meg. Csak mi tudjuk, hogy játék közben mennyi-mennyi célirányos feladatot oldott meg 🙂

Ne aggódj, nem kell pedagógusnak lenned ahhoz, hogy sikeresen végigvezesd gyermekedet ezen a felkészítő programon. Mindent előkészítettünk, neked csak végig kell menned a kijelölt úton. Ha mégis elakadnál, kérhetsz tőlünk segítséget.

10 interaktív mese - letölthető feladatlapokkal

Könnyen követhető szülői útmutatóval

Elérhető segítség egy e-mail távolságra 🙂

Két különleges BÓNUSSZAL

Fogtuk azt az ijesztően hosszú listát - az összes olyan készségről, amit az iskolába lépő gyereknek tudnia kell: játékká alakítottuk és interaktív mesét kerekítettünk köréjük, hogy egyetlen gyereknek se kelljen sírnia az iskolai tanulás miatt.

keszsegek

Teljeskörű

Minden fontos készséget lefed, amelyek a sikeres iskolakezdéshez szükségesek

Szakszerűen felépített

Egymásra épülő, fokozatosan nehezedő feladatok - letölthető, nyomtatható formátumban

Gyors haladás

A gyereket a történet izgalma és a tenni akarás lendülete viszi előre

Minőségi idő

Igazi élménydús, emlékezetes időtöltéssé változtatja az iskolaelőkészítést

Letölthető

10 interaktív mese letölthető feladatlapokkal, könnyen követhető szülői útmutatóval

Elérhető segítség

Ha mégis elakadnátok, a segítség csak egy e-mail távolságra van 🙂

Amint láthatod, ez nem csak egy egyszer használatos papírhalmaz, hanem annál sokkal több. 10 szórakoztató kaland, amely tele van játékkal, humorral, gondolkodással és aktivitással. Egy olyan meghatározó és örömteli ÉLMÉNY vár rátok, amelyről még sokáig fogtok beszélgetni 🙂

Mire számíthattok ha elvégzitek a programot?

Mi egyszerűen imádjuk a feladatokat. A lányom, akit eddig nem lehetett 5 percnél tovább leültetni (rajzolni, színezni) zokszó nélkül csinálja sorban a feladatokat. Amikor végez, kéri a következőt

Nagyon élvezi Nándi a feladatokat, élvezettel csinálja a mese miatt. Semmi görcsölés nincs benne, szívesen és jókedvvel ül mellé. Nekem is nagyon tetszik, szerintem ötletesek. További sok-sok szuper ötletes feladatot készítsetek, mert mi mindig nagyon várjuk a következő küldetést. Üdvözlettel:

A lányaim mindig nagyon várják a heti kalandozást, pedig az idősebb nem annyira szeret leülni feladatozni. Nagyon jó hogy mese környezetbe vannak a feladatok ágyazva, így játékként, kalandként élik meg. Gratulálok a kezdeményezéshez nagy segítséget jelent! Köszönöm!

Tündérország vagy Szuperhős Bázis?

A SuliSTART Programban választhatsz a lányos (Tündérország) vagy a fiús (Szuperhős Bázis) kalandok közül. A letölthető anyagban mindkét verziót megtalálod. Így még izgalmasabbá válik a program a gyerekek számára.

sst-valassz-lanyos-cover
sst-valassz-fius-cover

Most két különleges BÓNUSSZAL...

ezt-mar-tudom-cover

Bónusz #1: Ezt már tudom...

Az „Ezt már tudom…” című letölthető anyagban olyan fontos apróságokat veszünk sorra, amelyek az iskolások mindennapjaihoz szorosan hozzátartoznak az első naptól kezdve.

Ezeket a készségeket minden különösebb erőfeszítés nélkül meg tudod neki tanítani a tanévkezdésig 🙂 Nagy magabiztosságot fog adni neki, hogy ő ezeket már tudja, és akár a társainak is segítségére lehet.

elso-nap-az-iskolaban-cover

Bónusz #2: Első nap az iskolában (20 ötlet az ünneplésre)

Az első iskolai nap különleges esemény minden elsős számára. Ünnepeljük meg és tegyük emlékezetessé ezt a nevezetes napot! Ezek a mókás ötletek emlékeztetik a gyereket arra, hogy ez egy különleges és izgalmas időszak kezdete – egy fontos mérföldkő, amelyet érdemes megünnepelni!

Most még időben vagy. Szeptemberig még van idő a kisebb-nagyobb hiányosságok korrigálására. Most még van idő “iskolásat játszani” – könnyedén, játékosan és örömmel. Ha elkezdődik az iskola és elindul a mókuskerék, már csak egy fáradt, nyűgös és meggyötört gyereket próbálsz esténként együttműködésre bírni – egyre fogyó türelemmel. Ami most még könnyedén és szórakozva – szeptemberben már csak verejtékkel és sok-sok küzdelem árán. Hozz egy okos döntést: rendeld meg MOST a SuliSTART – Iskolára felkészítő szülő-gyerek programot és oldd meg ezt a problémát egy csapásra!

Gyakran Ismételt Kérdések

Az óvodákban csoportos felkészítés zajlik ún. kezdeményezés formájában, ami azt jelenti, hogy aki akar, bekapcsolódhat – nem kötelező. A foglalkozások során gyakran a gyorsabb gondolkodású vagy épp hangosabb gyerekek az aktívabbak (pl. bekiabálják a válaszokat), a többiekről néha ki sem derül, hogy mit tudnak és mit nem. Így könnyen rejtve maradhatnak a különböző hiányosságok. Nem véletlen, hogy szeptember végére a szakszolgálatok elsős gyerekekkel telnek meg, akiknek az óvodában még semmilyen hiányosságuk nem volt, iskolás korukra pedig hirtelen fejlesztésre szorulnak.

Megcsináltuk helyetted – ez össze van rakva! Átgondolt, szakmai alapokon nyugszik, célirányos és hatékony fejlesztés. Neked csak végig kell menni rajta. Megfogjuk a kezed és segítünk, hogy segíthess!

A program sikeres megrendelése után e-mailben megkapod mind a 10 küldetést (+ a bónuszanyagokat) LETÖLTHETŐ és NYOMTATHATÓ formában. Egy-egy küldetés az alábbiakat tartalmazza:

  • A letölthető, nyomtatható mesés-játékos feladatlapokat
  • A szülői segédletet, amely tartalmazza a mesét és a sikeres vezetéshez szükséges instrukciókat
  • a szükséges eszközök listáját (minden kisgyerekes háztartásban fellelhető, egyszerű eszközök)
  • egy táblázatot, hogy az egyes feladatok mely fejlesztési célokat szolgálják
  • és egy kapcsolatfelvételi űrlapot arra ez esetre, ha elakadnál és útmutatásra lenne szükséged

A tréning díját bankkártyával tudod kifizetni. A fizetés biztonságát a SIMPLEPAY garantálja, amely az OTP Csoport tagja. Az elektronikus számlát a fizetést követően, e-mailben küldjük el neked a megrendeléskor megadott e-mail címre.

Kérdés vagy elakadás esetén egy kapcsolatfelvételi űrlapon keresztül tudsz tőlünk kérdezni. A kapcsolatfelvételi űrlapot minden – a tanfolyam során kiküldött – e-mailben megtalálod.

Összesen 1 találat