SuliSTART Program | Első küldetés

1190 Ft

A SuliSTART Program során gyermeked interaktív mesék főhősévé válik. Választhatsz számára a Tündér vagy a Szuperhős kalandok közül. A program során az ELSŐ KÜLDETÉST kell teljesítenie, ahol Vihánc manó – a kellemetlenkedő huncut kis troll – igyekszik mindenkinek borsot törni az orra alá és mindenféle csínytevéssel felborítani az élet rendjét. Gyermekedet Tündérország (vagy a Szuperhős Bázis) lakói hívják segítségül, hogy a különleges szuperképességeit felhasználva segítsen megbirkózni a pimasz troll okozta kihívásokkal.

A szuperképességek mind-mind a sikeres tanuláshoz szükséges készségek, amelyeket fokozatosan nehezedő feladatok révén fejlesztünk a tréning során. Persze nem csak feladatlapokat fogtok kitöltögetni, ugyanis minden mese bőséges lehetőséget ad a játékos-mozgásos felkészítésre is. Így lesz ez egy kerek egész.

Könnyen és gyorsan fogtok haladni, mert a gyerek nem egy feladatsort fog maga előtt látni: a történet izgalma és a tenni akarás viszi őt előre, hiszen ő a főszereplő (az ünnepelt hős) aki újabb és újabb galibákat old meg. Csak mi tudjuk, hogy közben célirányos feladatokat oldott meg.

[TUDÁS = ÉLMÉNY + ISMERET]

A tréning során minden segítséget megkapsz tőlünk, hogy sikeresen végig vezethesd gyermekedet ezen a felkészítő programon. Nem kell hozzá pedagógusnak lenned, mert végig fogjuk a kezed és mindvégig megkapod a megfelelő instrukciókat. Ha mégis elakadnál, kérhetsz tőlünk segítséget.

Kategória